Het team

VD&P opereert onder een partnermodel, een garantie voor een persoonlijke, discrete en gecommitteerde aanpak. De partners en medewerkers van VD&P vormen een multidisciplinair team en hebben jarenlange ervaring in verschillende aspecten van het corporate finance vak.

Danny Vannevel

Partner

Danny is licentiaat economische wetenschappen (UG) en volgde de speciale licentie financiële wetenschappen aan de Vlerick School voor Management, Gent. In februari 2000 vervoegde hij VD&P, in 2002 werd hij dan partner. Voorheen was hij professioneel actief bij o.a. de GIMV en het corporate finance departement van Deloitte. Hij is bestuurder van diverse vennootschappen.

E. danny.vannevel@vdp.be

Inge Demuynck

Inge Demuynck

Partner

Inge was vanaf 1990 tot 2002 verbonden aan de rechtsfaculteit van de Universiteit Gent, eerst als assistente en na het behalen van haar doctoraat in 2000 als doctorassistente, met onderwijsopdrachten in het vennootschappen- en het consumentenrecht. Vanaf 1999 combineerde ze haar voortaan deeltijdse academische opdrachten, met een juridische adviesfunctie binnen VD&P. In 2002 werd ze dan voltijds, en meteen partner, bij VD&P.

E. inge.demuynck@vdp.be

Stijn De Vreeze

Stijn De Vreeze

Partner

Stijn behaalde zijn diploma Licentiaat Handelswetenschappen met specialisatie accountancy en financiën aan Ehsal (Brussel). In 1999 startte hij zijn carrière als financieel analist bij De Belegger, dochtermaatschappij van de Financieel Economische Tijd. In 2005 maakte hij de overstap naar het Corporate Finance departement van Ernst & Young. Sinds 2008 is hij actief binnen VD&P.

E. stijn.de.vreeze@vdp.be

Laurent Linkens

Partner

Laurent studeerde business engineering (UG) en heeft tevens een master degree in operations and technology management. Na internship bij het eerder beursgenoteerde fonds Mitiska, startte Laurent zijn loopbaan bij Deloitte Consulting in 2007. Later zette hij zijn carrière verder bij VD&P Corporate Finance en KBC Securities, een investeringsbank gevestigd in België, waar hij voornamelijk betrokken was in M&A en ECM transacties zowel aan de zijde van kopers als verkopers. Van 2014 tot 2016 was hij Investment Manager bij BlackFin Capital Partners, een Franse Private Equity speler met Europese focus op financiële diensten. Sindsdien is hij partner bij VD&P.

E. laurent.linkens@vdp.be

Lieven Stas

Partner

Lieven is licentiaat in de Handels- en Financiële Wetenschappen (Antwerpen) en gegradueerde in Textieltechnologie (Gent). Daarnaast volgde hij het Advanced Management Programme bij de Vlerick Leuven Gent Management School . Na een carrière als free lance journalist tijdens zijn studies, werd Lieven in 1993 co-founder van PR Force NV. Na de verkoop van PR Force aan een Londense beursgenoteerde communicatiegroep in 2002, werd hij managing director en later country-CEO van respectievelijk Citigate Dewe Rogerson, Trimedia en Grayling. Als consultant was Lieven betrokken bij meer dan 20 publieke kapitaaltransacties (Delistings, IPO’s, SPO’s en M&A).

Vastgoedmakelaar-Bemiddelaar België BIV: 506512 en onderhevig aan de plichtenleer van de vastgoedmakelaar
BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160).

E. lieven.stas@vdp.be

Eric Verbaere

Founder

Eric is licentiaat economische wetenschappen (UG). Hij was jarenlang academisch actief op het departement bedrijfsfinanciering (UG) en de Vlerick School voor Management, Gent. Via de Nationale Investeringsmaatschappij en Leasinvest, belandde hij eind van de jaren 80 bij Investco, de investeringsmaatschappij van de toenmalige Almanij-Kredietbankgroep. In 1993 startte hij een zelfstandige adviespraktijk, om dan in 1995 met Guy De Clercq VD&P op te richten. Hij is bestuurder van diverse binnen- en buitenlandse vennootschappen.

E. eric.verbaere@vdp.be

Olivier Parys

Senior M&A Advisor

Olivier studeerde af als master handelsingenieur (UGent) met een verdere specialisatie in finance. Hij startte zijn loopbaan bij asset manager Candriam Investors Group en was vervolgens actief bij een Kortrijkse private equity adviseur waar hij betrokken was bij meerdere transacties.
Sinds 2017 is hij analist-advisor bij VD&P.

E. olivier.parys@vdp.be

Renier Schaubroeck

M&A Advisor

Renier behaalde een Bachelor in International Business en een Master in Finance aan Regent’s University London. Later liep hij stage bij verschillende bedrijven waaronder VD&P Corporate Finance en Spectrum Corporate Finance, de Engelse AICA partner van VD&P. Door zijn studies in Londen beheerst hij meerdere talen en bouwde hij een internationaal netwerk op. Sinds 2018 is hij actief bij VD&P.

E. renier.schaubroeck@vdp.be

Eron Durnez

M&A Advisor

Volgend op zijn Master in Science Commercial Engineering aan de UGent, specialiseerde Eron zich nog aan het EHSAL (Brussel) in o.a. finance, investment en M&A. Na een eerste werkervaring gedurende 2 jaar als Consultant Business Control & Technology bij Deloitte is Eron sinds begin 2019 actief bij VD&P.

E. eron.durnez@vdp.be

Nils Biesmans

M&A Advisor

Volgend op zijn Master of Science Handelsingenieur aan de KULeuven en stage bij NIBC, bouwde Nils een eerste professionele ervaring op bij PwC. Na een stageperiode in de eerste helft van 2019 werd Nils vast M&A Advisor bij VD&P.

E. nils.biesmans@vdp.be

Leo Van Steenberge

M&A Expert

Leo is licentiaat rechten (KUL) en licentiaat bedrijfsbeheer (Vlerick School voor Management, Gent) en startte zijn carrière in de jaren ’80 als bedrijfsrevisor bij Deloitte, waar hij later senior partner werd. Naast zijn activiteit als bedrijfsrevisor was hij ook verantwoordelijk voor de afdeling management solutions. Sinds 2011 is Leo actief als corporate finance expert, adviseur, bestuurder en voorzitter van familieraden, zowel in een nationale als internationale context. Leo draagt ook de titel van ere-bedrijfsrevisor.

Sabine Van Buynderen

M&A en Corporate Finance Expert

Sabine is afgestudeerd als Handelsingenieur aan de Rijksuniversiteit Antwerpen in 1982. Quasi haar volledige loopbaan bestond daarna uit commerciële directiefuncties bij diverse grootbanken in België (BNP Paribas Fortis, Citibank, ING,..). Zij leidde de private banking afdeling bij ING voor Antwerpen, Leuven en Limburg en heeft een uitgebreid netwerk van ondernemers en familiale aandeelhouders. Na meer dan 30 jaar bankieren vond zij het tijd om samen met 2 partners een M&A/corporate finance activiteit uit te bouwen. Zij is actief bij VD&P sinds augustus 2018.

E. sabine.van.buynderen@vdp.be

Annick De Muynck

Office Manager

Na haar studies aan de FPPW (UGent) en een graduaat bedrijfsadministratie werkte Annick gedurende 12 jaar als commercieel, administratief & financieel assistente bij Pharmodontal (Septodont) en Frigoglass. In 2002 besloot ze haar expertise als freelancer voor lange of kortere periode aan te bieden aan KMO’s o.a. in de financiële, juridische, verzekerings-, marketing- en optieksector. Parallel startte zij een vertaalkantoor op. Sinds oktober 2017 is zij actief bij VD&P.

E. secretariaat@vdp.be

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u interesse in onze diensten, maar wenst u meer informatie tijdens een persoonlijk gesprek? Maak een afspraak en ontdek hoe we u kunnen helpen.