Het team

VD&P opereert onder een partnermodel, een garantie voor een persoonlijke, discrete en gecommitteerde aanpak. De partners en medewerkers van VD&P vormen een multidisciplinair team en hebben jarenlange ervaring in verschillende aspecten van het corporate finance vak.

Danny Vannevel

Partner

Danny is licentiaat economische wetenschappen (UG) en volgde de speciale licentie financiële wetenschappen aan de Vlerick School voor Management, Gent. In februari 2000 vervoegde hij VD&P, in 2002 werd hij dan partner. Voorheen was hij professioneel actief bij o.a. de GIMV en het corporate finance departement van Deloitte. Hij is bestuurder van diverse vennootschappen.

E. danny.vannevel@vdp.be

Inge Demuynck

Inge Demuynck

Partner

Inge was vanaf 1990 tot 2002 verbonden aan de rechtsfaculteit van de Universiteit Gent, eerst als assistente en na het behalen van haar doctoraat in 2000 als doctorassistente, met onderwijsopdrachten in het vennootschappen- en het consumentenrecht. Vanaf 1999 combineerde ze haar voortaan deeltijdse academische opdrachten, met een juridische adviesfunctie binnen VD&P. In 2002 werd ze dan voltijds, en meteen partner, bij VD&P.

E. inge.demuynck@vdp.be

Stijn De Vreeze

Stijn De Vreeze

Partner

Stijn behaalde zijn diploma Licentiaat Handelswetenschappen met specialisatie accountancy en financiën aan Ehsal (Brussel). In 1999 startte hij zijn carrière als financieel analist bij De Belegger, dochtermaatschappij van de Financieel Economische Tijd. In 2005 maakte hij de overstap naar het Corporate Finance departement van Ernst & Young. Sinds 2008 is hij actief binnen VD&P.

E. stijn.de.vreeze@vdp.be

Laurent Linkens

Partner

Laurent studeerde business engineering (UG) en heeft tevens een master degree in operations and technology management. Na internship bij het eerder beursgenoteerde fonds Mitiska, startte Laurent zijn loopbaan bij Deloitte Consulting in 2007. Later zette hij zijn carrière verder bij VD&P Corporate Finance en KBC Securities, een investeringsbank gevestigd in België, waar hij voornamelijk betrokken was in M&A en ECM transacties zowel aan de zijde van kopers als verkopers. Van 2014 tot 2016 was hij Investment Manager bij BlackFin Capital Partners, een Franse Private Equity speler met Europese focus op financiële diensten. Sindsdien is hij partner bij VD&P.

E. laurent.linkens@vdp.be

Chris Van hoorde

Partner

Chris studeerde Financiële & Handelswetenschappen en bouwde  een ruime ervaring  op bij een topspeler uit de financiële sector. Aansluitend werkte hij jarenlang als managing partner in een middelgroot accountantskantoor. Nadien was hij actief bij een sterk gereputeerd M&A-house.

E. chris.vanhoorde@vdp.be

Lieven Stas

Partner VD&P Overnamepartners

Lieven is licentiaat in de Handels- en Financiële Wetenschappen (Antwerpen) en gegradueerde in Textieltechnologie (Gent). Daarnaast volgde hij het Advanced Management Programme bij de Vlerick Leuven Gent Management School . Na een carrière als free lance journalist tijdens zijn studies, werd Lieven in 1993 co-founder van PR Force NV. Na de verkoop van PR Force aan een Londense beursgenoteerde communicatiegroep in 2002, werd hij managing director en later country-CEO van respectievelijk Citigate Dewe Rogerson, Trimedia en Grayling. Als consultant was Lieven betrokken bij meer dan 20 publieke kapitaaltransacties (Delistings, IPO’s, SPO’s en M&A).

Vastgoedmakelaar-Bemiddelaar België BIV: 506512 en onderhevig aan de plichtenleer van de vastgoedmakelaar
BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160).

E. lieven.stas@vdp.be

Olivier Parys

Senior M&A Advisor

Olivier studeerde af als master handelsingenieur (UGent) met een verdere specialisatie in finance. Hij startte zijn loopbaan bij asset manager Candriam Investors Group en was vervolgens actief bij een Kortrijkse private equity adviseur waar hij betrokken was bij meerdere transacties.
Sinds 2017 is hij analist-advisor bij VD&P.

E. olivier.parys@vdp.be

Simon Maeyens

Senior M&A Advisor

Simon Maeyens behaalde een Master Handelsingenieur met specialisatie Finance aan de universiteit van Gent. Hij startte zijn loopbaan bij EY als Strategy Consultant waar hij voornamelijk instond voor het uitvoeren van strategische business analyses.

E. simon.maeyens@vdp.be

Renier Schaubroeck

M&A Advisor

Renier behaalde een Bachelor in International Business en een Master in Finance aan Regent’s University London. Later liep hij stage bij verschillende bedrijven waaronder VD&P Corporate Finance en Spectrum Corporate Finance, de Engelse AICA partner van VD&P. Door zijn studies in Londen beheerst hij meerdere talen en bouwde hij een internationaal netwerk op. Sinds 2018 is hij actief bij VD&P.

E. renier.schaubroeck@vdp.be

Eron Durnez

M&A Advisor

Volgend op zijn Master in Science Commercial Engineering aan de UGent, specialiseerde Eron zich nog aan het EHSAL (Brussel) in o.a. finance, investment en M&A. Na een eerste werkervaring gedurende 2 jaar als Consultant Business Control & Technology bij Deloitte is Eron sinds begin 2019 actief bij VD&P.

E. eron.durnez@vdp.be

Gilles Vanderstuyft

M&A Advisor

Gilles studeerde af als master Handelswetenschappen aan de UGent en volgde nadien het Masters in Financial Management-programma aan de Vlerick Business School. Tussenin liep hij reeds 6 maanden stage bij VD&P. In 2020, na ruim 2 jaar werkervaring als M&A Associate bij Baker Tilly Belgium, vervoegde Gilles terug het VD&P team als M&A Advisor. Gilles is uitstekend tweetalig (Nederlands-Frans) en beheerst het Engels prima.

E. gilles.vanderstuyft@vdp.be

Joey Booij

M&A Advisor

Joey studeerde af als Master in Handelswetenschappen aan de KU Leuven (major in Corporate Finance) en als Bachelor in International Business Management (specialisatie in Internationaal Ondernemen)  Tussentijds heeft hij relevante ervaring opgedaan binnen een Nederlandse start-up en Multinationale onderneming Yamabiko Europe. In 2021, na reeds 4 maanden stage bij VD&P, vervoegde Joey het team als M&A Analyst.

E. joey.booij@vdp.be

Dennis Vandersmissen

M&A Expert

Dennis Vandersmissen behaalde een Master Applied Economics aan de Universiteit van Leuven. Voordien was hij actief als partner bij Dealmakers waar hij fungeerde als aanspreekpunt voor de Limburgse markt. Dennis bekleedde ook een auditorfunctie bij PwC gevolgd door een functie bij KBC waar hij deel uitmaakte van het acquisitieteam.

E. dennis.vandersmissen@vdp.be

Leo Van Steenberge

M&A Expert

Leo is licentiaat rechten (KUL) en licentiaat bedrijfsbeheer (Vlerick School voor Management, Gent) en startte zijn carrière in de jaren ’80 als bedrijfsrevisor bij Deloitte, waar hij later senior partner werd. Naast zijn activiteit als bedrijfsrevisor was hij ook verantwoordelijk voor de afdeling management solutions. Sinds 2011 is Leo actief als corporate finance expert, adviseur, bestuurder en voorzitter van familieraden, zowel in een nationale als internationale context. Leo draagt ook de titel van ere-bedrijfsrevisor.

Leen Cannie

Office Manager

Na haar studies, ging Leen aan de slag bij de KMO van haar vader, waar ze gedurende 24 jaar de verantwoordelijkheid had voor alle administratieve, personeels- en boekhoudkundige  zaken. Ze combineerde deze drukke baan bovendien, gedurende een hele periode, met secretariaatswerk voor de personeels-, leerlingen- en algemene administratie op de IVG-School (Gent). Na stopzetting van het familiebedrijf, is zij sinds september 2020 actief bij VD&P en kan u op haar rekenen voor het opvolgen van de administratie en boekhouding.

E. secretariaat@vdp.be

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u interesse in onze diensten, maar wenst u meer informatie tijdens een persoonlijk gesprek? Maak een afspraak en ontdek hoe we u kunnen helpen.