Kapitaaloperaties

VD&P is het aanspreekpunt voor alle financieringsbehoeften van uw bedrijf. We helpen u om het bedrijfskapitaal te structureren en te optimaliseren.

Tijdens een kapitaaloperatie werken onze professionals nauw samen met bankiers en andere kapitaalverschaffers zoals bemiddelde privé-investeerders, familiale en private equity-fondsen. Indien de situatie het toelaat begeleiden wij ook publieke kapitaaloperaties op de niet gereglementeerde markten van NYSE Euronext Brussel.

Private en publieke plaatsingen

  • financiële en juridische begeleiding bij aantrekken van financieringsmiddelen, zowel bij financiële – formele en informele – als meer strategische partners;
  • naast kapitaal, ook bedrijfsobligaties al dan niet met binding naar kapitaal via bijvoorbeeld warrants of een conversiemogelijkheid, … ;
  • publieke operaties (IPO, delisting, …) op de niet gereglementeerde markten zoals de Vrije Markt en Alternext van NYSE Euronext Brussel.

Transacties

Kapitaaloperaties

Financieel advies

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u interesse in onze diensten, maar wenst u meer informatie tijdens een persoonlijk gesprek? Maak een afspraak en ontdek hoe we u kunnen helpen.