X-Care en Talent in Motion slaan de handen in elkaar

Het uitzendbedrijf X-Care verwerft de aandelen van zijn sectorgenoot. Talent In Motion is gespecialiseerd in het aanbieden van verpleegkundige diensten en managementprofielen in healthcare. Het bedrijf telt meer dan 130 medewerkers met een omzet van bijna 10 miljoen euro. X-Care is een onderdeel van het uitzendbedrijf Planet Group. De groep beschikt over uitzendkrachten binnen HR (HR-Planet), IT (IT-Planet) en de zorgsector (X-Care)

VD&P Corporate Finance begeleidde de aandeelhouders van Talent In Motion. Voor meer informatie over deze transactie kan u terecht bij Stijn De Vreeze (stijn.de.vreeze@vdp.be).

Owner buy-out bij E-MAT

E-MAT uit Dendermonde is al 30 jaar gespecialiseerd in elektro-engineering, bordenbouw, automatisaties in PLC omgevingen, scada proces visualisatie, motion control en industriële elektriciteit. Klanten zijn bedrijven uit onder meer de voedingsindustrie, de staal-, beton- en glasfabricage en de farmaceutische en scheikundige sector. 

Childhome komt in handen van Franse sectorgenoot Béaba

Childhome, de Kontichse producent van babyartikelen,  bekend van de Mommy Bag en de Evolu kinderstoel is eind december overgenomen door het Franse Béaba. Beide bedrijven brengen kwaliteitsvolle baby- en kinderartikelen op de markt, met een verrassend complementair aanbod.

VD&P versterkt zich met nieuwe M&A Advisor Gilles Vanderstuyft

Ter ondersteuning van de groei vervoegt Gilles Vanderstuyft het VD&P team. Gilles behaalde eerst een master Handelswetenschappen aan de UGent en volgde nadien het Masters in Financial Management-programma aan de Vlerick Business School. Gilles is voor VD&P geen onbekende: hij liep er immers in 2017 reeds een stage van 6 maand, waar hij een passie [...]

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.