Heylen Group neemt foodbroker PAB over

De Heylen Group heeft zijn voedingspoot uitgebreid met de overname van PAB. PAB is een gevestigde naam in de voedings- en retailsector. Veelal internationale voedingsmerken doen beroep op de regionale markt- en productkennis van de Mechelse foodbroker die op haar beurt de gepaste ondersteuning biedt aan de merken met als doel de merken maximaal te doen groeien. Het klantenportfolio bestaat onder meer uit gerenommeerde merken als Tabasco, Kikkoman, Maille, Weight Watchers, Tony’s Chocolonely en Benecol. PAB wordt als een complementaire partner gezien van RV Food die sinds 2015 deel uitmaakt van de Heylen Groep.

VD&P Corporate Finance begeleidde de aandeelhouders van PAB. Voor meer informatie over deze transactie kan u terecht bij Danny Vannevel (danny.vannevel@vdp.be).

Owner buy-out bij E-MAT

E-MAT uit Dendermonde is al 30 jaar gespecialiseerd in elektro-engineering, bordenbouw, automatisaties in PLC omgevingen, scada proces visualisatie, motion control en industriële elektriciteit. Klanten zijn bedrijven uit onder meer de voedingsindustrie, de staal-, beton- en glasfabricage en de farmaceutische en scheikundige sector. 

Childhome komt in handen van Franse sectorgenoot Béaba

Childhome, de Kontichse producent van babyartikelen,  bekend van de Mommy Bag en de Evolu kinderstoel is eind december overgenomen door het Franse Béaba. Beide bedrijven brengen kwaliteitsvolle baby- en kinderartikelen op de markt, met een verrassend complementair aanbod.

X-Care en Talent in Motion slaan de handen in elkaar

Het uitzendbedrijf X-Care verwerft de aandelen van zijn sectorgenoot. Talent In Motion is gespecialiseerd in het aanbieden van verpleegkundige diensten en managementprofielen in healthcare. Het bedrijf telt meer dan 130 medewerkers met een omzet van bijna 10 miljoen euro.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.