hypotheek.winkel vindt strategische partner in Vortex Capital Partners

hypotheek.winkel, opgericht in 2001, is de grootste onafhankelijke kredietbemiddelaar in België. Het bedrijf begeleidt particulieren in de zoektocht naar het geschikte hypothecair krediet via een franchise netwerk van 90 vestigingen in Vlaanderen. 

Met de intrede van Vortex Capital Partners en David Geerts in het kapitaal, heeft hypotheek.winkel zijn zoektocht naar een strategische partner succesvol afgerond. David Geerts, voordien lid van het management comité, wordt aangesteld als nieuwe CEO.

Hypotheek.winkel groeide de voorbije jaren uit tot de grootste onafhankelijke kredietmakelaar van België. Het franchise netwerk vertrouwt op de ervaring van Vortex Capital Partners om een volgende stap te zetten in hun ambitieuze groeistrategie.

VD&P Corporate Finance adviseerde de aandeelhouders van hypotheek.winkel bij de deal.

WVT Industries verwerft een meerderheidsbelang in Innovis

WVT Industries, een participatie van Sofindev, verwerft de meerderheid in Innovis, het bedrijf achter het bekende merk van industriële reinigingsproducten voor professionele keukens,  D.I.P.P. Het management van beide vennootschappen zal nu de groep van  industriële reinigingsproducten, detergenten, solventen en ontvetters gezamenlijk verder uitbouwen. 

Zijn bedrijfswaarderingen resistent tegen COVID-19?

Het Coronavirus zorgt voor een ongeziene schok op zowel ons sociale leven als de bedrijfswereld. Geen enkel bedrijf ontgaat de impact, sommige positief maar het merendeel negatief. Bovendien overheerst de vrees dat het Coronavirus een langere periode van economische recessie inleidt. Het effect op bedrijfswaarderingen is slechts een kwestie van tijd.

Beursgenoteerd Sinch AB neemt het Belgische Chatlayer over

Chatlayer.ai, opgericht in Antwerpen begin 2018, is een cloud gebaseerd softwareplatform waarmee bedrijven meertalige chatbots en voicebots kunnen creëren met behulp van Artificial Intelligence (AI) en Natural Language Understanding (NLU).

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.VD&P Corporate Finance lanceerde vorige maand www.overnamepartners.be. Een dochteronderneming voor klanten uit het kleinere KMO segment die baat hebben bij een meer open zoektocht naar kandidaat overnemers / investeerders. Lieven Stas, partner, zette zijn schouders onder dit project en zal de verdere uitbouw van VD&P Overnamepartners trekken. Lieven blijft evenwel betrokken bij VD&P Corporate Finance voor het grotere M&A werk.

WVT Industries verwerft een meerderheidsbelang in Innovis

WVT Industries, een participatie van Sofindev, verwerft de meerderheid in Innovis, het bedrijf achter het bekende merk van industriële reinigingsproducten voor professionele keukens,  D.I.P.P. Het management van beide vennootschappen zal nu de groep van  industriële reinigingsproducten, detergenten, solventen en ontvetters gezamenlijk verder uitbouwen. 

Zijn bedrijfswaarderingen resistent tegen COVID-19?

Het Coronavirus zorgt voor een ongeziene schok op zowel ons sociale leven als de bedrijfswereld. Geen enkel bedrijf ontgaat de impact, sommige positief maar het merendeel negatief. Bovendien overheerst de vrees dat het Coronavirus een langere periode van economische recessie inleidt. Het effect op bedrijfswaarderingen is slechts een kwestie van tijd.

Beursgenoteerd Sinch AB neemt het Belgische Chatlayer over

Chatlayer.ai, opgericht in Antwerpen begin 2018, is een cloud gebaseerd softwareplatform waarmee bedrijven meertalige chatbots en voicebots kunnen creëren met behulp van Artificial Intelligence (AI) en Natural Language Understanding (NLU).

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.