Familiale regeling bij Gilco

Gilco is marktleider in België voor verwerking en commercialisatie van haring met retail en foodservice als belangrijkste klanten. Sinds 1960 specialiseert Gilco zich in het opleggen van haring en maatjes en zijn ze koploper op vlak van smaakinnovatie van alles wat met haring te maken heeft. De haringhapjes zijn er in meer dan 15 smaken: van rode biet, mango en curry, tot chili, sherry en dille. Ze zijn verkrijgbaar in de winkels van Delhaize, Albert Heijn, Carrefour, Aldi en Colruyt.

Owner buy-out bij E-MAT

E-MAT uit Dendermonde is al 30 jaar gespecialiseerd in elektro-engineering, bordenbouw, automatisaties in PLC omgevingen, scada proces visualisatie, motion control en industriële elektriciteit. Klanten zijn bedrijven uit onder meer de voedingsindustrie, de staal-, beton- en glasfabricage en de farmaceutische en scheikundige sector. 

Childhome komt in handen van Franse sectorgenoot Béaba

Childhome, de Kontichse producent van babyartikelen,  bekend van de Mommy Bag en de Evolu kinderstoel is eind december overgenomen door het Franse Béaba. Beide bedrijven brengen kwaliteitsvolle baby- en kinderartikelen op de markt, met een verrassend complementair aanbod.

X-Care en Talent in Motion slaan de handen in elkaar

Het uitzendbedrijf X-Care verwerft de aandelen van zijn sectorgenoot. Talent In Motion is gespecialiseerd in het aanbieden van verpleegkundige diensten en managementprofielen in healthcare. Het bedrijf telt meer dan 130 medewerkers met een omzet van bijna 10 miljoen euro.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.