DL Chemicals heeft Libert Paints overgenomen.

Libert Paints is een middelgrote Belgische onderneming die beschermende en industriële verven, hygiënische verven, vloer- en gebouwenverf produceert. De producten van Libert Paints worden over de hele wereld aangeboden: van haar state-of-the-art productiefaciliteiten in Gent naar de rest van Europa tot in het Midden-Oosten, Zuidoost Azië, Afrika en Rusland. Ze vinden ruime toepassingen in petrochemische fabrieken, ziekenhuizen, commerciële gebouwen, industriële sites, luchthavens, woningen, enz. en beschermen zo elke dag stalen structuren, vloeren, binnen- en buitenmuren, etc. Na een 145 jaar bestaan heeft het Gentse familiebedrijf een nieuwe aandeelhouder. De familie Libert verkocht eerder al Oxyplast, een pionier in poedercoatings. Libert Paints, goed voor meer dan 40 jobs, zat al enkele jaren in moeilijk vaarwater.

VD&P begeleidde de verkopende aandeelhouders

Owner buy-out bij E-MAT

E-MAT uit Dendermonde is al 30 jaar gespecialiseerd in elektro-engineering, bordenbouw, automatisaties in PLC omgevingen, scada proces visualisatie, motion control en industriële elektriciteit. Klanten zijn bedrijven uit onder meer de voedingsindustrie, de staal-, beton- en glasfabricage en de farmaceutische en scheikundige sector. 

Childhome komt in handen van Franse sectorgenoot Béaba

Childhome, de Kontichse producent van babyartikelen,  bekend van de Mommy Bag en de Evolu kinderstoel is eind december overgenomen door het Franse Béaba. Beide bedrijven brengen kwaliteitsvolle baby- en kinderartikelen op de markt, met een verrassend complementair aanbod.

X-Care en Talent in Motion slaan de handen in elkaar

Het uitzendbedrijf X-Care verwerft de aandelen van zijn sectorgenoot. Talent In Motion is gespecialiseerd in het aanbieden van verpleegkundige diensten en managementprofielen in healthcare. Het bedrijf telt meer dan 130 medewerkers met een omzet van bijna 10 miljoen euro.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.