DL Chemicals heeft Libert Paints overgenomen.

Libert Paints is een middelgrote Belgische onderneming die beschermende en industriële verven, hygiënische verven, vloer- en gebouwenverf produceert. De producten van Libert Paints worden over de hele wereld aangeboden: van haar state-of-the-art productiefaciliteiten in Gent naar de rest van Europa tot in het Midden-Oosten, Zuidoost Azië, Afrika en Rusland. Ze vinden ruime toepassingen in petrochemische fabrieken, ziekenhuizen, commerciële gebouwen, industriële sites, luchthavens, woningen, enz. en beschermen zo elke dag stalen structuren, vloeren, binnen- en buitenmuren, etc. Na een 145 jaar bestaan heeft het Gentse familiebedrijf een nieuwe aandeelhouder. De familie Libert verkocht eerder al Oxyplast, een pionier in poedercoatings. Libert Paints, goed voor meer dan 40 jobs, zat al enkele jaren in moeilijk vaarwater.

VD&P begeleidde de verkopende aandeelhouders

WVT Industries verwerft een meerderheidsbelang in Innovis

WVT Industries, een participatie van Sofindev, verwerft de meerderheid in Innovis, het bedrijf achter het bekende merk van industriële reinigingsproducten voor professionele keukens,  D.I.P.P. Het management van beide vennootschappen zal nu de groep van  industriële reinigingsproducten, detergenten, solventen en ontvetters gezamenlijk verder uitbouwen. 

Zijn bedrijfswaarderingen resistent tegen COVID-19?

Het Coronavirus zorgt voor een ongeziene schok op zowel ons sociale leven als de bedrijfswereld. Geen enkel bedrijf ontgaat de impact, sommige positief maar het merendeel negatief. Bovendien overheerst de vrees dat het Coronavirus een langere periode van economische recessie inleidt. Het effect op bedrijfswaarderingen is slechts een kwestie van tijd.

hypotheek.winkel vindt strategische partner in Vortex Capital Partners

hypotheek.winkel, opgericht in 2001, is de grootste onafhankelijke kredietbemiddelaar in België. Het bedrijf begeleidt particulieren in de zoektocht naar het geschikte hypothecair krediet via een franchise netwerk van 90 vestigingen in Vlaanderen. 

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.