Merkator nv neemt NetworkMining nv over

Merkator uit Zellik is een hoogwaardig Geo-ICT bedrijf met een uniek Benelux model.

Zij werken samen met de toonaangevende GIS software leveranciers en ondersteunen tevens de meest geavanceerde Open Source GIS oplossingen. Merkator wordt gezien als één van de enige volledig neutrale Geo-ICT partijen in de markt. Merkator heeft in Nederland en België momenteel bijna 60 mensen in dienst en heeft drie kantoren: één in België en twee in Nederland. Met de overname van NetworkMining, een OSS (Operational Support Systems) leverancier gespecialiseerd in IP/optical mediation & probing software, versterkt Merkator zijn expertise en zijn aanbod voor de Telco & Utiliteits sectoren.

VD&P Overnamepartners adviseerde de verkoper.

Beursgenoteerd Sinch AB neemt het Belgische Chatlayer over

Chatlayer.ai, opgericht in Antwerpen begin 2018, is een cloud gebaseerd softwareplatform waarmee bedrijven meertalige chatbots en voicebots kunnen creëren met behulp van Artificial Intelligence (AI) en Natural Language Understanding (NLU).

OD Trans integreert Transport De Graeve

Transport De Graeve is een transportbedrijf gespecialiseerd in lokaal transport voor grote internationale industriële bedrijven.

Privé investeerder en MBI kandidaat kopen Matthys Projecten

Matthys Projecten is een dakbedekkingsbedrijf met een 30-tal arbeiders met focus op installatie van EPDM daken, dit hoofdzakelijk in de Gentse regio.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.