Leoville Properties

Het gespecialiseerde retailbeleggingsfonds Leoville Properties heeft een achtergestelde lening opgehaald van 14 miljoen euro.

Leoville is een investeerder in hoofdzakelijk retail 2.0 binnenstedelijk vastgoed. Door een strategie van actief beheer in hoofdzakelijk niche retailpanden op toplocaties heeft het fonds een sterke groei gekend de afgelopen jaren naar een kleine 150 miljoen euro assets under management met aantrekkelijke rendementen.  Het fonds was één van de eerste vennootschappen die in België het statuut hebben verkregen van ‘gespecialiseerd vastgoed beleggingsfonds ’ (de GVBF – onder toezicht van de FSMA).

VD&P begeleidde Leoville Properties bij de plaatsing van de achtergestelde lening.

Beursgenoteerd Sinch AB neemt het Belgische Chatlayer over

Chatlayer.ai, opgericht in Antwerpen begin 2018, is een cloud gebaseerd softwareplatform waarmee bedrijven meertalige chatbots en voicebots kunnen creëren met behulp van Artificial Intelligence (AI) en Natural Language Understanding (NLU).

OD Trans integreert Transport De Graeve

Transport De Graeve is een transportbedrijf gespecialiseerd in lokaal transport voor grote internationale industriële bedrijven.

Privé investeerder en MBI kandidaat kopen Matthys Projecten

Matthys Projecten is een dakbedekkingsbedrijf met een 30-tal arbeiders met focus op installatie van EPDM daken, dit hoofdzakelijk in de Gentse regio.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.