Leoville Properties

Het gespecialiseerde retailbeleggingsfonds Leoville Properties heeft een achtergestelde lening opgehaald van 14 miljoen euro.

Leoville is een investeerder in hoofdzakelijk retail 2.0 binnenstedelijk vastgoed. Door een strategie van actief beheer in hoofdzakelijk niche retailpanden op toplocaties heeft het fonds een sterke groei gekend de afgelopen jaren naar een kleine 150 miljoen euro assets under management met aantrekkelijke rendementen.  Het fonds was één van de eerste vennootschappen die in België het statuut hebben verkregen van ‘gespecialiseerd vastgoed beleggingsfonds ’ (de GVBF – onder toezicht van de FSMA).

VD&P begeleidde Leoville Properties bij de plaatsing van de achtergestelde lening.

Owner buy-out bij E-MAT

E-MAT uit Dendermonde is al 30 jaar gespecialiseerd in elektro-engineering, bordenbouw, automatisaties in PLC omgevingen, scada proces visualisatie, motion control en industriële elektriciteit. Klanten zijn bedrijven uit onder meer de voedingsindustrie, de staal-, beton- en glasfabricage en de farmaceutische en scheikundige sector. 

Childhome komt in handen van Franse sectorgenoot Béaba

Childhome, de Kontichse producent van babyartikelen,  bekend van de Mommy Bag en de Evolu kinderstoel is eind december overgenomen door het Franse Béaba. Beide bedrijven brengen kwaliteitsvolle baby- en kinderartikelen op de markt, met een verrassend complementair aanbod.

X-Care en Talent in Motion slaan de handen in elkaar

Het uitzendbedrijf X-Care verwerft de aandelen van zijn sectorgenoot. Talent In Motion is gespecialiseerd in het aanbieden van verpleegkundige diensten en managementprofielen in healthcare. Het bedrijf telt meer dan 130 medewerkers met een omzet van bijna 10 miljoen euro.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.