De achtergestelde lening als bron van groeifinanciering

Naast begeleiding bij verkoop adviseert VD&P haar klanten ook op meer financieel strategische onderdelen zoals het ophalen van financiering.

Daarbij onderzoeken we de volledige financieringsmix: van bank, achtergestelde lening (mezzanine financiering), private equity tot hybride financieringsvormen. 

Wij ondersteunen onze klanten bij de structurering van hun financiering: van het businessplan over de cashflowplanning tot de werkkapitaalbehoefte. 

Een onderneming die met een flinke investering een versnelde groei wil realiseren, blijkt door de traditionele bank vaak niet in de gehele kredietbehoefte te kunnen worden voorzien. Er zijn dan meerdere financieringsbronnen nodig, zoals bijvoorbeeld een achtergestelde lening (mezzanine financiering). 

DatAction

Een MBI kandidaat heeft DatAction overgenomen.

Leoville Properties

Het gespecialiseerde retailbeleggingsfonds Leoville Properties heeft een achtergestelde lening opgehaald van 14 miljoen euro.

LivWise

Het Oost-Vlaamse LivWise, dat met zijn huis- en keukenaccessoires in Inno, Casa, Bijenkorf en Oh Green! ligt, trekt twee investeerders aan.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.