Buro International zet met Burocomfort voet aan wal in het Waasland

Buro International uit Tielt versterkt met de overname van Burocomfort zijn geografische aanwezigheid in Vlaanderen.

Buro International is al 35 jaar een referentie in kantoorinrichting voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. Buro International betekent ook innovatie. Het eigen ZitSta merk biedt een staand bureau, manueel of elektrisch instelbaar, een stahulp en andere producten. Burocomfort uit Sint-Niklaas is in de regio gekend voor zijn Senz-concept. Senz creëert voor particulieren en bedrijven innovatieve kantoor –en woonconcepten waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Burocomfort focust op het ‘nieuwe werken’ en zet in op maximale rust voor alle zintuigen op de werk- en woonplek en dit via technieken zoals esthetiek, ergonomie, verlichting, akoestiek en kleuren. 

VD&P Overnamepartners adviseerde de verkoper.

Beursgenoteerd Sinch AB neemt het Belgische Chatlayer over

Chatlayer.ai, opgericht in Antwerpen begin 2018, is een cloud gebaseerd softwareplatform waarmee bedrijven meertalige chatbots en voicebots kunnen creëren met behulp van Artificial Intelligence (AI) en Natural Language Understanding (NLU).

OD Trans integreert Transport De Graeve

Transport De Graeve is een transportbedrijf gespecialiseerd in lokaal transport voor grote internationale industriële bedrijven.

Privé investeerder en MBI kandidaat kopen Matthys Projecten

Matthys Projecten is een dakbedekkingsbedrijf met een 30-tal arbeiders met focus op installatie van EPDM daken, dit hoofdzakelijk in de Gentse regio.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.