Leo Van Steenberge versterkt VD&P Corporate Finance als expert

Leo startte zijn carrière in de jaren ’80 als bedrijfsrevisor bij Deloitte waar hij later senior partner werd. Naast zijn activiteit als bedrijfsrevisor was hij ook verantwoordelijk voor de afdeling management solutions. Sinds 2011 is Leo actief als corporate finance expert, adviseur, bestuurder en voorzitter van familieraden, zowel in een nationale als internationale context. Leo draagt ook de titel van ere-bedrijfsrevisor.

Owner buy-out bij E-MAT

E-MAT uit Dendermonde is al 30 jaar gespecialiseerd in elektro-engineering, bordenbouw, automatisaties in PLC omgevingen, scada proces visualisatie, motion control en industriële elektriciteit. Klanten zijn bedrijven uit onder meer de voedingsindustrie, de staal-, beton- en glasfabricage en de farmaceutische en scheikundige sector. 

Childhome komt in handen van Franse sectorgenoot Béaba

Childhome, de Kontichse producent van babyartikelen,  bekend van de Mommy Bag en de Evolu kinderstoel is eind december overgenomen door het Franse Béaba. Beide bedrijven brengen kwaliteitsvolle baby- en kinderartikelen op de markt, met een verrassend complementair aanbod.

X-Care en Talent in Motion slaan de handen in elkaar

Het uitzendbedrijf X-Care verwerft de aandelen van zijn sectorgenoot. Talent In Motion is gespecialiseerd in het aanbieden van verpleegkundige diensten en managementprofielen in healthcare. Het bedrijf telt meer dan 130 medewerkers met een omzet van bijna 10 miljoen euro.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren