Nuvias verwerft Benelux-distributeur in Cyber Security software DCB

Nuvias Group, de pan-EMEA, high value distributeur, neemt de value added Benelux distributeur DCB over. Nuvias heeft al kantoren in Nederland (Amsterdam) en België (Brussel). Deze overname zal hun aanwezigheid in de Benelux versterken en uitbreiden. DCB is een toonaangevende, bekroonde distributeur met kantoren in Nederland (Veldhoven) en België (Zaventem). De firma heeft meer dan twintig jaar ervaring in de sector en concentreert zich vooral op cybersecurity, met leveranciers zoals WatchGuard Technologies, Kaspersky Lab, Trustwave en Centrify. De Nuvias Group geeft een nieuwe definitie aan internationale, gespecialiseerde distributie in IT. De firma heeft een platform ontwikkeld om een consistent, hoogwaardig, dienstverlenend en oplossingsrijk voorstel aan te bieden. De groep telt 21 regionale kantoren verspreid over EMEA. De omzet bedraagt meer dan 350 miljoen USD. Met deze overname wordt DCB de Nuvias Cyber Security Practice voor de Benelux en zal deze verder de algemene Cyber Security Practice binnen de Nuvias Group versterken.

VD&P heeft de verkopers begeleid in het gehele proces.

Beursgenoteerd Sinch AB neemt het Belgische Chatlayer over

Chatlayer.ai, opgericht in Antwerpen begin 2018, is een cloud gebaseerd softwareplatform waarmee bedrijven meertalige chatbots en voicebots kunnen creëren met behulp van Artificial Intelligence (AI) en Natural Language Understanding (NLU).

OD Trans integreert Transport De Graeve

Transport De Graeve is een transportbedrijf gespecialiseerd in lokaal transport voor grote internationale industriële bedrijven.

Privé investeerder en MBI kandidaat kopen Matthys Projecten

Matthys Projecten is een dakbedekkingsbedrijf met een 30-tal arbeiders met focus op installatie van EPDM daken, dit hoofdzakelijk in de Gentse regio.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.