ITZU neemt Ama Services en Tuliep over

ITZU nam onlangs de West-Vlaamse bedrijven Ama Services (dienstencheques) en Tuliep (schoonmaak) over. Naast schoonmaak bij particulieren via het dienstenchequebedrijf Ama Services, verzorgt Tuliep hoofdzakelijk de dagelijkse schoonmaak in bedrijven, kantoren, magazijnen, werkplaatsen en schoolgebouwen. Ook het wassen van ramen en eenmalige schoonmaakopdrachten bij de oplevering van nieuwe gebouwen of een schoonmaak na brand behoren tot de activiteiten. Verder heeft Tuliep jarenlange ervaring met de schoonmaak in de voedingsnijverheid waar ze werken volgens de opgelegde normen (HACCP) en zorgen voor de hygiënische voedselveiligheid in elk type onderneming (slachterijen, diepvriesbedrijven, droog-voeding enz…).

ITZU is een Limburgse holding boven de dienstenbedrijven Ucare, Tobasco en ServiceNet. Onder de koepel ITZU worden de ondersteunende diensten zoals algemeen management, marketing, financiën en HR gecentraliseerd. ITZU is goed voor 1 300 medewerkers en mikt dit jaar op een omzet van 55 miljoen euro.

VD&P begeleidde de verkopers

Beursgenoteerd Sinch AB neemt het Belgische Chatlayer over

Chatlayer.ai, opgericht in Antwerpen begin 2018, is een cloud gebaseerd softwareplatform waarmee bedrijven meertalige chatbots en voicebots kunnen creëren met behulp van Artificial Intelligence (AI) en Natural Language Understanding (NLU).

OD Trans integreert Transport De Graeve

Transport De Graeve is een transportbedrijf gespecialiseerd in lokaal transport voor grote internationale industriële bedrijven.

Privé investeerder en MBI kandidaat kopen Matthys Projecten

Matthys Projecten is een dakbedekkingsbedrijf met een 30-tal arbeiders met focus op installatie van EPDM daken, dit hoofdzakelijk in de Gentse regio.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.