House of HR bundelt de krachten met Human Capital Group

House of HR, gekend van onder meer Accent Jobs, bundelt de krachten met de in Antwerpen gevestigde Human Capital Group. Dankzij dit partnerschap zal House of HR een groter, internationaler netwerk van deskundige engineering consultants kunnen aanbieden. De samenwerking past in de groeistrategie van House of HR, dat hiermee zijn aanwezigheid in het topsegment van de Europese HR-markt verder uitbreidt.

Human Capital Group werd in 1991 opgericht door Marc Rummens en levert expertise voor uiteenlopende technische projecten en inspecties in de industrie, bouw en telecom en in de ICT-sector. Human Capital Group telt meer dan 500 ingenieurs en hooggekwalificeerde technici en behaalde in 2015 een omzet van meer dan 70 miljoen euro.

Met dit partnerschap vergroot House of HR zijn aanwezigheid op de Belgische markt, waar het nu al aanwezig is met de snelgroeiende merken Accent Jobs en Logi-technic. Logi-technic zal samen met de HCG-bedrijven worden ondergebracht in een nieuwe onderneming: tec Alliance, de nationale referentie voor outsourcing van technische profielen. tec Alliance zal in totaal 15 kantoren tellen en kunnen rekenen op meer dan duizend ingenieurs en hooggekwalificeerde technici. De gezamenlijke omzet van Human Capital Group en Logi-technic zal meer dan honderd miljoen euro bedragen.

Deze samenwerking stelt House of HR tevens in staat om zijn activiteiten op het gebied van engineering consulting in Europa te consolideren, na de overnames van Abylsen in Frankrijk (ongeveer 850 ingenieurs) en Continu in Nederland (ongeveer 840 ingenieurs) vorig jaar.

VD&P begeleidde de verkoper

Owner buy-out bij E-MAT

E-MAT uit Dendermonde is al 30 jaar gespecialiseerd in elektro-engineering, bordenbouw, automatisaties in PLC omgevingen, scada proces visualisatie, motion control en industriële elektriciteit. Klanten zijn bedrijven uit onder meer de voedingsindustrie, de staal-, beton- en glasfabricage en de farmaceutische en scheikundige sector. 

Childhome komt in handen van Franse sectorgenoot Béaba

Childhome, de Kontichse producent van babyartikelen,  bekend van de Mommy Bag en de Evolu kinderstoel is eind december overgenomen door het Franse Béaba. Beide bedrijven brengen kwaliteitsvolle baby- en kinderartikelen op de markt, met een verrassend complementair aanbod.

X-Care en Talent in Motion slaan de handen in elkaar

Het uitzendbedrijf X-Care verwerft de aandelen van zijn sectorgenoot. Talent In Motion is gespecialiseerd in het aanbieden van verpleegkundige diensten en managementprofielen in healthcare. Het bedrijf telt meer dan 130 medewerkers met een omzet van bijna 10 miljoen euro.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.