Intrum Justitia neemt C&J Credit Services over

De recente groei van C&J Credit Services creëerde de noodzaak voor een bredere organisatorische omkadering om de hoge standaard aan klantenservice te blijven waarmaken.

C&J Credit Services uit Lokeren biedt oplossingen voor grote en kleine bedrijven die ad hoc of op regelmatige basis behoefte hebben aan informatie over het betalingsgedrag of de financiële situatie van hun klanten, die hun financieel departement wensen uit te breiden met een ervaren credit controller of voor bedrijven die minnelijke of juridische incasso procedures wensen op te starten.  Voor Intrum Justitia betekent het groot aantal Vlaamse KMO’s in de klantenportefeuille van het overgenomen C&J Credit Services een belangrijke versterking op de strategische KMO-doelgroep. “Het is logisch dat beide partijen elkaar gevonden hebben” vertelt Guy Colpaert, managing director van Intrum Justitia. “Intrum verstevigt hiermee haar positie in de Belgische KMO markt. De overname past in de groeistrategie van Intrum Justitia. Gezien de stabiele marktsituatie zijn overnames de snelste manier om te groeien en ons marktaandeel verder te vergroten.” Intrum Justitia is een beursgenoteerde Europese groep, expert in debiteurenbeheer en Credit Management. Zweeds van origine en al 90 jaar Europees en Belgisch marktleider. Intrum Justitia is met een incasso op jaarbasis van meer dan € 100 miljoen dé referentie in het innen van onbetaalde facturen in België.

VD&P begeleidde de verkoper.

Owner buy-out bij E-MAT

E-MAT uit Dendermonde is al 30 jaar gespecialiseerd in elektro-engineering, bordenbouw, automatisaties in PLC omgevingen, scada proces visualisatie, motion control en industriële elektriciteit. Klanten zijn bedrijven uit onder meer de voedingsindustrie, de staal-, beton- en glasfabricage en de farmaceutische en scheikundige sector. 

Childhome komt in handen van Franse sectorgenoot Béaba

Childhome, de Kontichse producent van babyartikelen,  bekend van de Mommy Bag en de Evolu kinderstoel is eind december overgenomen door het Franse Béaba. Beide bedrijven brengen kwaliteitsvolle baby- en kinderartikelen op de markt, met een verrassend complementair aanbod.

X-Care en Talent in Motion slaan de handen in elkaar

Het uitzendbedrijf X-Care verwerft de aandelen van zijn sectorgenoot. Talent In Motion is gespecialiseerd in het aanbieden van verpleegkundige diensten en managementprofielen in healthcare. Het bedrijf telt meer dan 130 medewerkers met een omzet van bijna 10 miljoen euro.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.