Management buy-in bij D.D. Engineering

D.D. Engineering (Ieper), een ingenieursbedrijf gespecialiseerd in hoogtechnologische machines voor voornamelijk procesindustrieën, werd binnen het kader van een managementversterking, overgenomen door private investeerders. DD Engineering werd in 1991 opgericht door twee ingenieurs in de elektromechanica. De stichters hadden toen reeds een tiental jaar professionele ervaring en vakkennis opgebouwd bij verschillende voedselverwerkende topbedrijven. Vandaag stuurt DD Engineering zijn deskundig opgeleide teamleden uit naar allerhande bedrijven in de industrie voor uitbreiding, optimalisatie en/of realisatie van nieuwbouw, nieuwe technische installaties waarin het bereiken van een efficiëntere productie en optimaal rendement centraal staan.

VD&P trad op voor de verkopende aandeelhouders.

Owner buy-out bij E-MAT

E-MAT uit Dendermonde is al 30 jaar gespecialiseerd in elektro-engineering, bordenbouw, automatisaties in PLC omgevingen, scada proces visualisatie, motion control en industriële elektriciteit. Klanten zijn bedrijven uit onder meer de voedingsindustrie, de staal-, beton- en glasfabricage en de farmaceutische en scheikundige sector. 

Childhome komt in handen van Franse sectorgenoot Béaba

Childhome, de Kontichse producent van babyartikelen,  bekend van de Mommy Bag en de Evolu kinderstoel is eind december overgenomen door het Franse Béaba. Beide bedrijven brengen kwaliteitsvolle baby- en kinderartikelen op de markt, met een verrassend complementair aanbod.

X-Care en Talent in Motion slaan de handen in elkaar

Het uitzendbedrijf X-Care verwerft de aandelen van zijn sectorgenoot. Talent In Motion is gespecialiseerd in het aanbieden van verpleegkundige diensten en managementprofielen in healthcare. Het bedrijf telt meer dan 130 medewerkers met een omzet van bijna 10 miljoen euro.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.