GUIDO neemt regie van de BOOMERANG MEDIA-netwerken over

BOOMERANG MEDIA, leider in indoor media, en GUIDO, sinds 25 jaar actief in de jongeren- en studentenmarkt, gaan een strategische alliantie aan. De regie van de 7 bestaande INDOOR MEDIA-netwerken wordt voortaan gecoördineerd door GUIDO, die daarmee zorgt voor innovatieve impulsen en een verhoogde commerciële slagkracht. GUIDO nv richtte zich tot nu toe exclusief op de niche van de studentenmarkt en young potentials, in heel België goed voor zowat 450.000 hogeschool- en universiteitsstudenten. De overname van de regie van de BOOMERANG MEDIA-netwerken kadert dan ook in GUIDO’s strategische doelstelling om zijn huidige jongerendoelgroep te verruimen naar de leeftijdscategorie van 15- tot 44-jarigen en staat in het teken van de BOOMERANG GROUP-strategie om zich op zijn Field Marketing activiteiten te focussen.

VD&P adviseerde de koper.

Owner buy-out bij E-MAT

E-MAT uit Dendermonde is al 30 jaar gespecialiseerd in elektro-engineering, bordenbouw, automatisaties in PLC omgevingen, scada proces visualisatie, motion control en industriële elektriciteit. Klanten zijn bedrijven uit onder meer de voedingsindustrie, de staal-, beton- en glasfabricage en de farmaceutische en scheikundige sector. 

Childhome komt in handen van Franse sectorgenoot Béaba

Childhome, de Kontichse producent van babyartikelen,  bekend van de Mommy Bag en de Evolu kinderstoel is eind december overgenomen door het Franse Béaba. Beide bedrijven brengen kwaliteitsvolle baby- en kinderartikelen op de markt, met een verrassend complementair aanbod.

X-Care en Talent in Motion slaan de handen in elkaar

Het uitzendbedrijf X-Care verwerft de aandelen van zijn sectorgenoot. Talent In Motion is gespecialiseerd in het aanbieden van verpleegkundige diensten en managementprofielen in healthcare. Het bedrijf telt meer dan 130 medewerkers met een omzet van bijna 10 miljoen euro.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.