Simla overgenomen door private investeerders

Simla, gevestigd te Strombeek-Bever, is een in haar segment toonaangevende groothandel van decoratie- en interieurartikelen. Simla is internationaal actief, maar het accent ligt op de Belgische, Franse en Italiaanse markten. Simla biedt een uitgebreid, grotendeels eigen productassortiment aan, met Indië, Indonesië en China als belangrijke oorsprongsgebieden. De instap van de private investeerders kadert in een versterking van de managementstructuur dit ter ondersteuning van de groeiambities.

VD&P trad in deze transactie op voor de aandeelhouders van Simla.

Beursgenoteerd Sinch AB neemt het Belgische Chatlayer over

Chatlayer.ai, opgericht in Antwerpen begin 2018, is een cloud gebaseerd softwareplatform waarmee bedrijven meertalige chatbots en voicebots kunnen creëren met behulp van Artificial Intelligence (AI) en Natural Language Understanding (NLU).

OD Trans integreert Transport De Graeve

Transport De Graeve is een transportbedrijf gespecialiseerd in lokaal transport voor grote internationale industriële bedrijven.

Privé investeerder en MBI kandidaat kopen Matthys Projecten

Matthys Projecten is een dakbedekkingsbedrijf met een 30-tal arbeiders met focus op installatie van EPDM daken, dit hoofdzakelijk in de Gentse regio.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.