Simla overgenomen door private investeerders

Simla, gevestigd te Strombeek-Bever, is een in haar segment toonaangevende groothandel van decoratie- en interieurartikelen. Simla is internationaal actief, maar het accent ligt op de Belgische, Franse en Italiaanse markten. Simla biedt een uitgebreid, grotendeels eigen productassortiment aan, met Indië, Indonesië en China als belangrijke oorsprongsgebieden. De instap van de private investeerders kadert in een versterking van de managementstructuur dit ter ondersteuning van de groeiambities.

VD&P trad in deze transactie op voor de aandeelhouders van Simla.

WVT Industries verwerft een meerderheidsbelang in Innovis

WVT Industries, een participatie van Sofindev, verwerft de meerderheid in Innovis, het bedrijf achter het bekende merk van industriële reinigingsproducten voor professionele keukens,  D.I.P.P. Het management van beide vennootschappen zal nu de groep van  industriële reinigingsproducten, detergenten, solventen en ontvetters gezamenlijk verder uitbouwen. 

Zijn bedrijfswaarderingen resistent tegen COVID-19?

Het Coronavirus zorgt voor een ongeziene schok op zowel ons sociale leven als de bedrijfswereld. Geen enkel bedrijf ontgaat de impact, sommige positief maar het merendeel negatief. Bovendien overheerst de vrees dat het Coronavirus een langere periode van economische recessie inleidt. Het effect op bedrijfswaarderingen is slechts een kwestie van tijd.

hypotheek.winkel vindt strategische partner in Vortex Capital Partners

hypotheek.winkel, opgericht in 2001, is de grootste onafhankelijke kredietbemiddelaar in België. Het bedrijf begeleidt particulieren in de zoektocht naar het geschikte hypothecair krediet via een franchise netwerk van 90 vestigingen in Vlaanderen. 

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.