Simla overgenomen door private investeerders

Simla, gevestigd te Strombeek-Bever, is een in haar segment toonaangevende groothandel van decoratie- en interieurartikelen. Simla is internationaal actief, maar het accent ligt op de Belgische, Franse en Italiaanse markten. Simla biedt een uitgebreid, grotendeels eigen productassortiment aan, met Indië, Indonesië en China als belangrijke oorsprongsgebieden. De instap van de private investeerders kadert in een versterking van de managementstructuur dit ter ondersteuning van de groeiambities.

VD&P trad in deze transactie op voor de aandeelhouders van Simla.

Owner buy-out bij E-MAT

E-MAT uit Dendermonde is al 30 jaar gespecialiseerd in elektro-engineering, bordenbouw, automatisaties in PLC omgevingen, scada proces visualisatie, motion control en industriële elektriciteit. Klanten zijn bedrijven uit onder meer de voedingsindustrie, de staal-, beton- en glasfabricage en de farmaceutische en scheikundige sector. 

Childhome komt in handen van Franse sectorgenoot Béaba

Childhome, de Kontichse producent van babyartikelen,  bekend van de Mommy Bag en de Evolu kinderstoel is eind december overgenomen door het Franse Béaba. Beide bedrijven brengen kwaliteitsvolle baby- en kinderartikelen op de markt, met een verrassend complementair aanbod.

X-Care en Talent in Motion slaan de handen in elkaar

Het uitzendbedrijf X-Care verwerft de aandelen van zijn sectorgenoot. Talent In Motion is gespecialiseerd in het aanbieden van verpleegkundige diensten en managementprofielen in healthcare. Het bedrijf telt meer dan 130 medewerkers met een omzet van bijna 10 miljoen euro.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.