Quanteus neemt The House of Marketing over

The House of Marketing, een referentie in de Belgische markt, ondersteunt en adviseert bedrijven en organisaties in hun strategische en operationele marketing. Met een aansluiting bij de groep Quanteus kan The House of Marketing, dat recent onder financiële druk was gekomen, haar ontwikkeling verderzetten.  Quanteus assisteert bedrijven bij belangrijke veranderingsprocessen. De overname betekent voor Quanteus een substantiële uitbreiding en versterking van haar dienstverlening op vlak van marketing.

VD&P begeleidde de aandeelhouders van The House of Marketing bij de partnersearch.

Owner buy-out bij E-MAT

E-MAT uit Dendermonde is al 30 jaar gespecialiseerd in elektro-engineering, bordenbouw, automatisaties in PLC omgevingen, scada proces visualisatie, motion control en industriële elektriciteit. Klanten zijn bedrijven uit onder meer de voedingsindustrie, de staal-, beton- en glasfabricage en de farmaceutische en scheikundige sector. 

Childhome komt in handen van Franse sectorgenoot Béaba

Childhome, de Kontichse producent van babyartikelen,  bekend van de Mommy Bag en de Evolu kinderstoel is eind december overgenomen door het Franse Béaba. Beide bedrijven brengen kwaliteitsvolle baby- en kinderartikelen op de markt, met een verrassend complementair aanbod.

X-Care en Talent in Motion slaan de handen in elkaar

Het uitzendbedrijf X-Care verwerft de aandelen van zijn sectorgenoot. Talent In Motion is gespecialiseerd in het aanbieden van verpleegkundige diensten en managementprofielen in healthcare. Het bedrijf telt meer dan 130 medewerkers met een omzet van bijna 10 miljoen euro.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.