Management buy-in bij juwelenmerk Wouters & Hendrix

Voor Katrin Wouters en Karen Hendrix, grondleggers van het gelijknamige hippe Antwerpse juwelenmerk Wouters & Hendrix, is 2014 in vele opzichten een historisch jaar. Nagenoeg op hetzelfde moment van hun 30 jarig bestaan, wisten Karen en Katrin hun onderneming te versterken met de intrede van 4 jonge, gedreven en ervaren investeerders – ondernemers. Na een mooi parcours van gestage groei was het immers tijd om het bedrijf verder te professionaliseren met een volwaardig managementteam en een structuur die de internationalisering van het merk naar een nieuw niveau kan tillen. De oprichters blijven aan boord en krijgen door de transactie meer ruimte voor creatie.

VD&P trad op voor de oprichters van Wouters & Hendrix.

Beursgenoteerd Sinch AB neemt het Belgische Chatlayer over

Chatlayer.ai, opgericht in Antwerpen begin 2018, is een cloud gebaseerd softwareplatform waarmee bedrijven meertalige chatbots en voicebots kunnen creëren met behulp van Artificial Intelligence (AI) en Natural Language Understanding (NLU).

OD Trans integreert Transport De Graeve

Transport De Graeve is een transportbedrijf gespecialiseerd in lokaal transport voor grote internationale industriële bedrijven.

Privé investeerder en MBI kandidaat kopen Matthys Projecten

Matthys Projecten is een dakbedekkingsbedrijf met een 30-tal arbeiders met focus op installatie van EPDM daken, dit hoofdzakelijk in de Gentse regio.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.