Management buy-in bij juwelenmerk Wouters & Hendrix

Voor Katrin Wouters en Karen Hendrix, grondleggers van het gelijknamige hippe Antwerpse juwelenmerk Wouters & Hendrix, is 2014 in vele opzichten een historisch jaar. Nagenoeg op hetzelfde moment van hun 30 jarig bestaan, wisten Karen en Katrin hun onderneming te versterken met de intrede van 4 jonge, gedreven en ervaren investeerders – ondernemers. Na een mooi parcours van gestage groei was het immers tijd om het bedrijf verder te professionaliseren met een volwaardig managementteam en een structuur die de internationalisering van het merk naar een nieuw niveau kan tillen. De oprichters blijven aan boord en krijgen door de transactie meer ruimte voor creatie.

VD&P trad op voor de oprichters van Wouters & Hendrix.

Owner buy-out bij E-MAT

E-MAT uit Dendermonde is al 30 jaar gespecialiseerd in elektro-engineering, bordenbouw, automatisaties in PLC omgevingen, scada proces visualisatie, motion control en industriële elektriciteit. Klanten zijn bedrijven uit onder meer de voedingsindustrie, de staal-, beton- en glasfabricage en de farmaceutische en scheikundige sector. 

Childhome komt in handen van Franse sectorgenoot Béaba

Childhome, de Kontichse producent van babyartikelen,  bekend van de Mommy Bag en de Evolu kinderstoel is eind december overgenomen door het Franse Béaba. Beide bedrijven brengen kwaliteitsvolle baby- en kinderartikelen op de markt, met een verrassend complementair aanbod.

X-Care en Talent in Motion slaan de handen in elkaar

Het uitzendbedrijf X-Care verwerft de aandelen van zijn sectorgenoot. Talent In Motion is gespecialiseerd in het aanbieden van verpleegkundige diensten en managementprofielen in healthcare. Het bedrijf telt meer dan 130 medewerkers met een omzet van bijna 10 miljoen euro.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.