Investeerder – manager koopt Servo Tools

Servo Tools is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de verdeling van garagemateriaal en toebehoren naar de professionele garages in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Daarnaast verzorgt het totaalprojecten van nieuwbouw of renovaties in de garagesector. De onderneming is onder meer verdeler van compressoren, hefbruggen, uitlaatgastesters, toestellen voor montage, demontage en uitlijnen van banden, remontluchters en vele andere toestellen.

VD&P begeleidde de verkoper in zijn zoektocht naar een private investeerder – manager.

Owner buy-out bij E-MAT

E-MAT uit Dendermonde is al 30 jaar gespecialiseerd in elektro-engineering, bordenbouw, automatisaties in PLC omgevingen, scada proces visualisatie, motion control en industriële elektriciteit. Klanten zijn bedrijven uit onder meer de voedingsindustrie, de staal-, beton- en glasfabricage en de farmaceutische en scheikundige sector. 

Childhome komt in handen van Franse sectorgenoot Béaba

Childhome, de Kontichse producent van babyartikelen,  bekend van de Mommy Bag en de Evolu kinderstoel is eind december overgenomen door het Franse Béaba. Beide bedrijven brengen kwaliteitsvolle baby- en kinderartikelen op de markt, met een verrassend complementair aanbod.

X-Care en Talent in Motion slaan de handen in elkaar

Het uitzendbedrijf X-Care verwerft de aandelen van zijn sectorgenoot. Talent In Motion is gespecialiseerd in het aanbieden van verpleegkundige diensten en managementprofielen in healthcare. Het bedrijf telt meer dan 130 medewerkers met een omzet van bijna 10 miljoen euro.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.