Erkenning KMO portefeuille 2.0 en Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)

In november werd VD&P als bedrijf erkend dienstverlener voor preventief bedrijfsbeleid en bedrijfsoverdracht. Kortom, voortaan kan specifiek advies in preventief bedrijfsbeleid en bedrijfsoverdracht in aanmerking komen voor cofinanciering via de KMO portefeuille. Daarnaast kunnen we nog meegeven dat VD&P via een van zijn teamleden ook een BIV-erkenning heeft.  Hierdoor mag VD&P conform het geldende wettelijke kader bemiddelen in vastgoed- en handelsfondstransacties, schattingen uitvoeren en financieringen begeleiden.

Beursgenoteerd Sinch AB neemt het Belgische Chatlayer over

Chatlayer.ai, opgericht in Antwerpen begin 2018, is een cloud gebaseerd softwareplatform waarmee bedrijven meertalige chatbots en voicebots kunnen creëren met behulp van Artificial Intelligence (AI) en Natural Language Understanding (NLU).

OD Trans integreert Transport De Graeve

Transport De Graeve is een transportbedrijf gespecialiseerd in lokaal transport voor grote internationale industriële bedrijven.

Privé investeerder en MBI kandidaat kopen Matthys Projecten

Matthys Projecten is een dakbedekkingsbedrijf met een 30-tal arbeiders met focus op installatie van EPDM daken, dit hoofdzakelijk in de Gentse regio.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.