Erkenning KMO portefeuille 2.0 en Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)

In november werd VD&P als bedrijf erkend dienstverlener voor preventief bedrijfsbeleid en bedrijfsoverdracht. Kortom, voortaan kan specifiek advies in preventief bedrijfsbeleid en bedrijfsoverdracht in aanmerking komen voor cofinanciering via de KMO portefeuille. Daarnaast kunnen we nog meegeven dat VD&P via een van zijn teamleden ook een BIV-erkenning heeft.  Hierdoor mag VD&P conform het geldende wettelijke kader bemiddelen in vastgoed- en handelsfondstransacties, schattingen uitvoeren en financieringen begeleiden.

Owner buy-out bij E-MAT

E-MAT uit Dendermonde is al 30 jaar gespecialiseerd in elektro-engineering, bordenbouw, automatisaties in PLC omgevingen, scada proces visualisatie, motion control en industriële elektriciteit. Klanten zijn bedrijven uit onder meer de voedingsindustrie, de staal-, beton- en glasfabricage en de farmaceutische en scheikundige sector. 

Childhome komt in handen van Franse sectorgenoot Béaba

Childhome, de Kontichse producent van babyartikelen,  bekend van de Mommy Bag en de Evolu kinderstoel is eind december overgenomen door het Franse Béaba. Beide bedrijven brengen kwaliteitsvolle baby- en kinderartikelen op de markt, met een verrassend complementair aanbod.

X-Care en Talent in Motion slaan de handen in elkaar

Het uitzendbedrijf X-Care verwerft de aandelen van zijn sectorgenoot. Talent In Motion is gespecialiseerd in het aanbieden van verpleegkundige diensten en managementprofielen in healthcare. Het bedrijf telt meer dan 130 medewerkers met een omzet van bijna 10 miljoen euro.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze deals en activiteiten.